Kissanpäivien väki toivottaa kaikille mukavavaa ja rentouttavaa pääsiäistä! smiley

Koska kaikilla ei ole pääsyä Facebookin ihmeelliseen maailmaan, olemme päättäneet julkaista Kuvia-välilehdellä aika ajoin parhaimpia otoksia ihanista asukkaistamme. Nyt osiosta löytyy alkuvuoden 2019 parhaimpia otoksia iloksenne. 

 

Eikka ja Eva (ja Kissanpäivien väki) toivottaa kaikille hyvää Ystävänpäivää!

Haaveiletko työstä eläinten parissa? Kissamummo on etsimässä paria tuntityöläistä auttamaan lemmikkihoitolan yleisten tehtävien hoidossa.

Työt painottuu alan sesonkeihin, kuten esim. hiihtoloma, pääsiäinen, kesäloma, jne. Työ on suureksi osaksi hoitolan tilojen siivoamista ja eläinten hyvinvoinnista huolehtimista sekä asiakaspalvelua.

Haemme nyt ensisijaisesti eläintenhoitajan koulutuksen omaavia täysi-ikäisiä henkilöitä. Hakemallamme henkilöllä tulee olla erittäin vankka kokemus kissojen kanssa työskentelystä sekä perusosaaminen kanien ja pienjyrsijöiden hoidosta ja käsittelystä.

Koska kaikki asiakkaamme ovat meille tärkeitä, hakemallamme henkilöllä pitää olla kokemusta myös asiakaspalvelusta ja kyky kohdata asiakkaat Kissanpäivien toimintamalliin sopivalla tavalla johon tietenkin koulutamme. Osa asiakkaistamme ei puhu suomea, joten kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko? Koska päivämme on täynnä eläinten tarpeista huolehtimista, lisätietoja tehtävästä saa Kissamummolta VAIN sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukset CV:n kera pyydetään lähettämään samaiseen sähköpostiosoitteeseen 3.2.2019 mennessä.  

 

(kuva Anniina Keiskander)

Hiihtoloma alkaa jo hiljalleen kolkutella meidän etelän ihmisten ovia. Eli viikolla 8 monet pääsevät nauttimaan hyvin ansaituista talvilomistaan. Kissanpäivillä on vielä muutama perus- ja ikkunallinen kaksio vapaana. Eli muutama karvanassu mahtuu vielä viettämään kissanpäiviä Kissamummon kanssa hiihtolomalla. Tervetuloa!