Haaveiletko työstä eläinten parissa? Kissamummo on etsimässä paria tuntityöläistä auttamaan lemmikkihoitolan yleisten tehtävien hoidossa.

Työt painottuu alan sesonkeihin, kuten esim. hiihtoloma, pääsiäinen, kesäloma, jne. Työ on suureksi osaksi hoitolan tilojen siivoamista ja eläinten hyvinvoinnista huolehtimista sekä asiakaspalvelua.

Haemme nyt ensisijaisesti eläintenhoitajan koulutuksen omaavia täysi-ikäisiä henkilöitä. Hakemallamme henkilöllä tulee olla erittäin vankka kokemus kissojen kanssa työskentelystä sekä perusosaaminen kanien ja pienjyrsijöiden hoidosta ja käsittelystä.

Koska kaikki asiakkaamme ovat meille tärkeitä, hakemallamme henkilöllä pitää olla kokemusta myös asiakaspalvelusta ja kyky kohdata asiakkaat Kissanpäivien toimintamalliin sopivalla tavalla johon tietenkin koulutamme. Osa asiakkaistamme ei puhu suomea, joten kielitaito on eduksi.

Kiinnostuitko? Koska päivämme on täynnä eläinten tarpeista huolehtimista, lisätietoja tehtävästä saa Kissamummolta VAIN sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Hakemukset CV:n kera pyydetään lähettämään samaiseen sähköpostiosoitteeseen 3.2.2019 mennessä.  

 

(kuva Anniina Keiskander)

Hiihtoloma alkaa jo hiljalleen kolkutella meidän etelän ihmisten ovia. Eli viikolla 8 monet pääsevät nauttimaan hyvin ansaituista talvilomistaan. Kissanpäivillä on vielä muutama perus- ja ikkunallinen kaksio vapaana. Eli muutama karvanassu mahtuu vielä viettämään kissanpäiviä Kissamummon kanssa hiihtolomalla. Tervetuloa!

Kiitos kaikille vuodesta 2018 ja Onnellista Uutta Vuotta 2019!

Kissanpäivillä vietettiin uutta vuotta rauhallisesti, mutta leikkisästi. Kissamummo oli valvomassa, että rauhallisessa Pajamäessä ei tänäkään uuden vuoden yönä ollut mitään pieniä ystäviämme pelottavia asioita. Toivotaan, että myös tuleva vuosi on turvallinen ja onnellinen - erityisesti pienille ystävillemme smiley

Kissanpäivillä vietettiin eilen uuden puolen avajaisia iloisissa merkeissä. Kissamummo haluaa kiittää yhteistyökumppaneita, kaikkia paikalle päässeitä ja hengessä mukana olleita! Erityiskiitos kuuluu pääesiintyjille 7 kiloiselle Dumbo-pupulle ja 24-vuotiaalle Jylppy-kollille. Jylppy tarkisti tilat ennen tilaisuuden alkua Kissanpäivien laaduntarkkailutiimin pomon ominaisuudessa. Kaikki oli kuulemma kunnossa. Tässä teille vielä fiiliksiä avajaisista Pappalan ja Pupulan puolelta.

Tässä pientä esimakua Kissanpäivien huomenna virallisesti avattavasta laajennuksesta. Ikkunassa katselee ihana Junior -mussukka. Huomisissa avajaisissa on mukana mm.


- ihana 7 kiloinen pupumies Dumbo 
- Kissanpäivien laaduntarkkailutiimin pomo, 24-vuotias Jylppy-kolli

- n. klo 13-15 Hesyn johtava eläintenhoitaja, Marika Stilman keskustelemassa Hesyn toimintaan liittyvistä asioista. Jos olet harkitsemassa löytökissan adoptointia, Marika on juuri oikea henkilö kenen kanssa kannattaa puhua. Tulevasta Hesyn ja Kissanpäivien yhteistyöstä tiedotetaan myöhemmin.
- Clinivet kissan- ja koiranruokaedustaja. 20% päivän myynnistä lahjoitetaan Psey:lle (Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry). Jos et pääse paikalle, lahjoitus tehdään myös verkkokaupan ostoksista 
- myynnissä myös ihania käsitöitä
- Kissamummo kierrättää kiinnostuneita pienryhminä myös Mummolan ja Pupulan puolella

TERVETULOA MUKAAN KLO 13-17 (Poutamäentie 7 E, Pajamäki, Hki)