Kuten monet jo tietävätkin, Kissanpävien tiloissa tehdään laajennusta, joka valmistuu ennen viikon 42 syyslomaa. Sen myötä Mummola saa kaverikseen uuden puolen, Pappalan, jossa on useita uusia kissatiloja. Samalla Pupulan puuppelehtijat saavat myös lisää tilaa. Laajennuksen valmistuttua Kissamummon tilat kasvaa yli 140 m2 kokoisiksi, mutta kodinomaisuus ja hellä huolenpito säilyy ennallaan, ellei jopa parane entisestään!

Tämähän näyttää kovasti siltä, että lähiaikoina on tiedossa tuparit!

Kissamummo laittaa kutsua tulemaan lähempänä ajankohtaa.

 

Oli mukavaa tavata Pajamäkipäivässä niin paljon eläinrakkaita ihmisiä. Tähtiesiintyjäämme, ihanaa Dumbo-pupua kävi tapaamassa niin paljon väkeä, että välillä joutui jonottamaan. Kissanpäivät ja yhteistyökumppanimme Eläinlääkäri Renate Jäätes, Clinivet -eläintenruoat ja ihania neuleita myynyt Kirsi kiittää kaikkia osallistuneita!

"Muistakaahan tulla moikkaamaan minua lauantaina Pajamäkipäivään 25.8. klo 14-16!", muistuttaa ihana Dumbo -pupu.


Kissamummolla vieraana myös:
- Eläinlääkäri Renate Jäätes. Tule keskustelemaan ja osallistu samalla arvontaan, jossa voi voittaa 50 euron eläinlääkäri -lahjakortin.
- Erittäin laadukkaiden Clinivet kissan- ja koiranruokien edustaja. Kaikki kissojen ja koirien ruoat tarjoushintaan!
- Myynnissä ihastuttavia käsitöitä, kuten lämpöisiä villasukkia viileneviä iltoja varten.

Lisäksi Kissamummo kertoo Kissanpäivien toiminnasta ja esittelee eläintiloja kiinnostuneille erillisillä kierroksilla

TERVETULOA MUKAAN!

Lemmikkihoitola Kissanpäivät on mukana tänäkin vuonna Pajamäki Päivässä.

 

Kissanpäivien yleisissä tiloissa on vilskettä päivän aikana... tule tutustumaan ihanaan jättipupu Dumboon! Mukana myös Clinivet kissan- ja koiranruokaedustaja tarjousten kera sekä Eläinlääkäri Renate Jäätes (www.elainlaakarinkotikaynti.fi). Eikä unohdeta Kirsiä, joka tulee paikalle myymään ihania käsitöitä (mm. villasukkia).

 

Välttääksemme hoidossa olevien eläinten stressiä, eläintiloihin pääsee tutustumaan Kissamummon opastuksessa muutama ihminen kerrallaan.

Tervetuloa mukaan!

 

 

Eilen YLE Novostin uutislähetyksessä tuli ulos lämminhenkinen juttu Kissanpäivistä. Uutislähetys on nyt katsottavissa Areenasta. Kissanpäivät toivottaa mukavaa juhannusta kaikille!