Joulukuu joulukiireineen on taas täällä ilahduttamassa meitä. Kissanpäivien tilat on joulunpyhinä aivan täynnä ihania kissavieraita. Mikäli mussukkasi kaipaa hoitoa ennen joulua meiltä löytyy vielä muutama huone ennen joulukuun 19. päivää.

 

Kissamummoa on pyydetty tekemään Kissanpäivillä huonekaluhuovan tilalla käytettäviä huonekalutassuja myös myyntiin. Niitä on nyt pudonnut puikoilta aikamoinen kasa ja lisää syntyy toimitusajalla. Mikäli sinua kiinnostaa suojata tuolin, jakkaran tai pöydänjalkoja tassuilla, laita Kissamummolle viestiä (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.). smiley

Tarjolla on yksi- ja kaksivärisiä kolmessa eri koossa. Varren pituus n. 10 cm. Hinnat alkaen 12 eur + postikulut.
Koko tarkoittaa huonekalun jalan ympärysmittaa.

 

Koko S, 6-10 cm (4 kpl)

Yksivärinen 12 eur

Kaksivärinen (varsi ja tassu eri väriset) 15 eur

Kaksivärinen (varsi raidallinen) 18 eur

 

Koko M, 11-13 cm /4 kpl)

Yksivärinen 15 eur

Kaksivärinen (varsi ja tassu eri väriset) 18 eur

Kaksivärinen (varsi raidallinen) 21 eur

 

Koko L, 14-20 cm (4 kpl)

Yksivärinen 20 eur

Kaksivärinen (varsi ja tassu eri väriset) 23 eur

Kaksivärinen (varsi raidallinen) 26 eur

Joululomat ovat jo nurkan takana ja Kissanpäivillä se näkyy varauskalenterin täyttymisenä. Mikäli tarvitset lemmikillesi hoitopaikkaa jouluksi, kannattaa olla yhteydessä, sillä esim. kissojen tiloista iso osa on jo varattu. Pupulan puolella on vielä hyvin tilaa.

Lemmikkihoitola Kissanpäivät on esittäytymässä 30.9.2017 Pajamäki-Seuran tapahtumassa. Mikäli sää sallii, olemme Kissanpäivien edessä olevassa puistossa, osoitteessa Poutamäentie 7 E.

Tapahtuman aikana klo 14 -16 on aktiviteetteja koko perheelle. Kissanpäivät esittäytyy myös tilaisuudessa ja olet tervetullut tutustumaan tiloihin. Päivän aikana tarjoamme kiinnostuneille mahdollisuuden tilata laadukkaita Clinivet kissan- ja koiranruokia 5% alennuksella. Tarjous on voimassa vain 30.9.2017. Tilatut tuotteet voi noutaa Kissanpäiviltä seuraavan viikon loppupuolella.

 

TERVETULOA MUKAAN!

 

Clinivet -tuoteperhe tarjoaa paljon laadukkaita vaihtoehtoja kissoille ja koirille.

Lemmikkihoitola Kissanpäivät on mukana uuden yhteistyökumppanin, ihastuttavan eläinlääkäri Renate Jääteksen eläinlääkäriaseman avajaisissa Espoossa perjantaina 22.9.2017 klo 17-20. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa:

 

www.elainlaakarinkotikaynti.fi/ajankohtaista/

www.facebook.com/events/350927568677829/