Koronarajoitukset on iskeneet taas erittäin rajusti lemmikkihoitoloihin peruen miltei kaikki kevään varaukset. Kissamummo onkin ehtinyt käydä välillä luennoimassa Taitotalossa eläinalan opiskelijoille. Pandemiasta johtuen Kissanpäivillä löytyy nyt hyvin tilaa pikkuisille karvanassuille. 

Mikäli hoitotarvetta ei juuri nyt ole, voit myös auttaa meitä selviämään pahimman yli tekemällä ostoksia verkkokaupassamme tai ostamalla lahjakortin, jonka voi sitten hyödyntää, kun tarvetta taas on. Eiköhän pahin ole takana juhannukseen mennessä. Käytännössä asia käy laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sydämellinen kiitos avusta!

Ystävällisesti, Kissamummo smiley

Vaikka koronatilanne on iskenyt viimeisten käänteiden ja rajoitusten myötä vähintään yhtä pahasti kuin viime keväänä, helmikuussa elettiin vielä suht normaalia aikaa ja Kissamummon ilona oli monta ihanaa karvanassua. Käy kurkkaamassa vieraiden kuvia. Videoita löytyy FB-sivuiltamme ja youtube -kanavaltamme jonne tulee koko ajan lisää materiaalia.

Pyrimme normaaliaikaankin sopimaan kaikkien Kissanpäivien kävijöiden kanssa tarkat käyntiajat, jotta ei tule turhia päällekkäisyyksiä eikä karvaiset vieraamme häiriinny. Korona-aikaan noudatamme tätä käytäntöä entistäkin tarkemmin turvallisuussyistä.

Nyt kun koronatilanne on pahentunut pääkaupunkiseudulla, toivomme että Kissanpäivien kävijät noudattaisivat tiettyjä sääntöjä jotta myös riskiryhmään kuuluvat asiakkaamme voivat kokea olevansa turvassa.

- pidetään kiinni sovitusta ajasta tai jos tulee muutoksia aikatauluun, ilmoitathan siitä Kissamummolle

- käytäthän maskia ja huolehdi käsihygieniasta (meiltä löytyy käsidesiä)

- eläintä/eläimiä tulee tuomaan tai noutamaan vain välttämätön määrä ihmisiä

Henki ja Sielu toivottaa Kissanpäivien väen kanssa kaikille hyvää ystävänpäivää! 

Vaikka tammikuu onkin hiljaista aikaa, Kissamummon seurana oli ihania karvanassuja pupulan ja kattilan puolella. Käy kurkistamassa millaisia nöpönenuja meitä ilahdutti tammikuussa.