Koko Kissanpäivien väki haluaa toivottaa kaikille rentouttavaa joulunaikaa! Kiitos myös lukuisista viesteistä, korteista ja muista muistamisista! Täällä saadaan nauttia parhaasta joululahjasta, eli vilkkaasta joulusta ihanien karvanassujen kanssa. heart

 

Teknisen ongelman vuoksi meille ei pysty tällä hetkllä lähettämään tekstiviestejä - emmekä me saa lähetettyä viestejä ulospäin. Ongelma on saattanut kestää jo useamman päivän, joten jos olet ollut tekstiviestillä yhteydessä, kannattaa ottaa yhteyttä uudelleen sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), mesellä, WhatsAppilla tai puhelimitse (040 673 0040). Operaattori selvittää parhaillaan ongelman syytä.

 

Kissamummolla on ilo ilmoittaa, että pitkään vireillä ollut verkkokauppamme on vihdoinkin avattu! Valikoimista löytyy mm. laadukkaita ruokia ja hyvinvointituotteita kissoille ja koirille. Mutta löytyy sieltä toki muutakin. Tervetuloa tutustumaan avajaistarjouksiimme!

 

  

 

 

 

Kissamummo oli riemuissaan tavatessaan lokakuun lomailijoita Pupulassa ja Kattilassa. Niin monta hauskaa veijaria... heart

Lokakuun alussa ilmestyneessä Taloustaito -lehdessä oli iso artikkeli lemmikinhoitovaihdoehdoista. Mukavassa artikkelissa kerrottiin kissahoitoloista Kissanpäivien kautta. Lyhennetty artikkeli on luettavissa Taloustaidon nettisivuilta.

Tänään on puolestaan julkaistu Laajasalon opiston opiskelijoiden toissapäivänä kuvaama video Kissanpäivistä. Hyvin on opit menneet perille kun katsoo lopputulosta vai mitä?