Kissanpäivien laaduntarkkailutiimin jäseninä päätimme tulla kertomaan, että hiihtolomaviikolle on tämän hetken varaustilanteen mukaan vielä muutama paikka vapaana. Mutta kannattaa olla nopea mikäli haluaa varmistaa paikan omalle karvaiselle kaverilleen.

Joulukuussa Kissamummolla oli paljon tuttuja, mutta myös uusia karvaisia kavereita vieraana. Me laaduntarkkailutiimissä saimme katsoa Kissamummon kuvaamia videoita kavereista. Ja kyllä meillä oli hauskaa! Joulukuun kuvia voit käydä katselemassa täällä

 

Kissamummo kiittää lämpimästi KAIKKIA asiakkaitamme ja seuraajiamme kuluneesta vuodesta. Vuoteen on mahtunut paljon vaikeita aikoja joihin te ja ihanat karvanassut (ja karvattomatkin) on tuoneet lohtua ja toivoa. Kiitos siitä!

Picin kuvan myötä Onnellista Uutta Vuotta kaikille! 😻

 

Koko Kissanpäivien väki haluaa toivottaa kaikille rentouttavaa joulunaikaa! Kiitos myös lukuisista viesteistä, korteista ja muista muistamisista! Täällä saadaan nauttia parhaasta joululahjasta, eli vilkkaasta joulusta ihanien karvanassujen kanssa. heart

 

Teknisen ongelman vuoksi meille ei pysty tällä hetkllä lähettämään tekstiviestejä - emmekä me saa lähetettyä viestejä ulospäin. Ongelma on saattanut kestää jo useamman päivän, joten jos olet ollut tekstiviestillä yhteydessä, kannattaa ottaa yhteyttä uudelleen sähköpostilla (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), mesellä, WhatsAppilla tai puhelimitse (040 673 0040). Operaattori selvittää parhaillaan ongelman syytä.