Kissamummolla on ilo ilmoittaa, että pitkään vireillä ollut verkkokauppamme on vihdoinkin avattu! Valikoimista löytyy mm. laadukkaita ruokia ja hyvinvointituotteita kissoille ja koirille. Mutta löytyy sieltä toki muutakin. Tervetuloa tutustumaan avajaistarjouksiimme!

 

  

 

 

 

Kissamummo oli riemuissaan tavatessaan lokakuun lomailijoita Pupulassa ja Kattilassa. Niin monta hauskaa veijaria... heart

Lokakuun alussa ilmestyneessä Taloustaito -lehdessä oli iso artikkeli lemmikinhoitovaihdoehdoista. Mukavassa artikkelissa kerrottiin kissahoitoloista Kissanpäivien kautta. Lyhennetty artikkeli on luettavissa Taloustaidon nettisivuilta.

Tänään on puolestaan julkaistu Laajasalon opiston opiskelijoiden toissapäivänä kuvaama video Kissanpäivistä. Hyvin on opit menneet perille kun katsoo lopputulosta vai mitä? 

Eläintenviikon teemana on tänä vuonna Arvokas kissa. Tavoitteena on kiinnittää huomiota kissan arvoon, hyvinvointiin ja hyvään kohteluun. Erinomainen teema! Syyskuun vieraamme ovat asiasta aivan samaa mieltä!

Elokuussa vierainamme oli monta ihanaa nöpönenua. Tässä muutamia kuvia kertomaan mitä kaikkea Kissanpäivillä touhuttiin.