Koronasta huolimatta Kissamummo on onnekseen saanut iloita karvaisten vieraittemme seurasta koko kesän. Täältä löytyy ihanien lomalaisten kuvia iloksenne. 

Kesä- ja heinäkuussa Kissanpäivillä on vanhaan malliin ollut todella kiire, josta Kissamummo on todella onnellinen ja kiitollinen! Täältä pääset katsomaan kuvia kesäkuun vieraista. 

 

Kissanpäivien juhannus alkaa olla täynnä sekä Kattialan, että Pupulan puolella. Muutamia peruutuspaikkoja saattaa tietysti vielä tulla. Ennen ja jälkeen juhannusta tilaa on vielä jonkun verran tarjolla. Tilanne elää päivittäin, joten kannataa tarkistaa, mikä tilanne on.

Nettisivujamme on uusittu kevään aikana, joten olemme odotelleet huhti- ja toukokuun valokuvien lisäämisen kanssa. Nyt ne on vihdoinkin katsottavissa. Käy kurkkaamassa mitä Kissanpäivillä tapahtui pahimpaan korona-aikaan.

 

 

Maaliskuussa Kissanpäivillä oli hömpöttelemässä monta uutta tuttavuutta vanhoista tutuista puhumattakaan. Julkaisimme taas Facebookissa ja Instagramissa olleita kuvia vieraistamme laittaen mukaan muutamia ekstrakuvia iloksenne. Pysytäänhän terveinä!