Kissanpäivillä käy säännöllisesti eläintenhoitajaksi opiskelevia harjoittelijoita eri oppilaitoksista. Tänään yksi harjoittelijoistamme, Riia Kurvinen (kuvassa vasemmalla), suoritti kissanäytön kiitettävin arvosanoin. Tiukkoja kysymyksiä näytössä esitti opettaja Suvi Niskanen Hyriasta. Onneksi olkoon Riia!

Kissanpäivillä nautitaan ihanien eläinystävien seurasta - ihan joka päivä. Mutta karvanassut pyysivät toivottamaan kaikille hyvää eläintenpäivää (henkilökunta yhtyy toivotuksiin). Juhlapäivän kunniaksi voi käydä vaikkapa kurkkimassa kuvia Kissanpäivien syyskuun vieraista. Kuvassa Antonio -pöriläs.

Kissamummolla oli kunnia tavata taas ihania karvanassuja koko elokuun ajan. Kuvia -välilehdellä on taas muutamia kuvia söpöliineistä tekemässä tärkeitä asioita smiley

Kissamummolta kysellään säännöllisesti kissojen hampaiden hoidosta. Iloksemme voimme ilmoittaa, että valikoimiimme on tullut laadukas Oxyfresh -sarja, joista löytyy eläinlääkärien suosittelemia tuotteita hampaiden, korvien ja turkin hoitoon.

Oxyfresh –sarja sisältää tehokkaita hoitotuotteita, jotka kaikki sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Ne ovat kaikki turvallisia lemmikeille, omistajalle ja ympäristölle. Valikoimassa on helppokäyttöiset hampaidenhoitoon tarkoitetut hammasgeelit, hammassuohkeet ja juomaveteen lisättävät liuokset, jotka kaikki puhdistavat tehokkaasti kissojen ja koirien hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. Ilman harjaamista. Voiko lemmikkien hampaiden hoitaminen olla enää helpompaa? Tehokas ja hellävarainen Oxyfresh shampoo tekee koirien ja kissojen turkeista puhtaat, raikkaat ja kiiltävät. Shampoo on tiiviste, joten se on myös erittäin riittoisa käytössä. Oxyfresh korvanpuhdistaja on tehokas, alkoholiton korvanpuhdistaja, joka pitää koirien ja kissojen korvat puhtaana.

Kesä oli ihanaa aikaa myös Kissanpäivillä. Sesongin rauhoituttua Kissamummo kävi laittamassa muutamia kuvia kesävieraista iloksenne. Mukavaa lähestyvää syksyä kaikille!