Marraskuussa vieraanamme oli taas aivan ihania karvanassuja (ja karvattomiakin). Kuvia -osiossa voi käydä kurkkaamassa mitä nöpönenut on täällä touhunneet.

Kissanpäivillä on ollut viime aikoina kiirusta laajennuksen rakentamisen kanssa. Tästä johtuen lokakuun kuvia ihanista asukkaistamme julkaistaan vasta nyt. Mukana taas muutamia otoksia, joita ei ole nähty Facebookissa tai Instagramissa. Tässä kuvassa Kaapo näyttää, miten rennosti asiat voi ottaa. 

Niin se joulu vaan sieltä tänäkin vuonna tulla tepastelee. Kissanpäivillä joulu on yksi vuoden vilkkaimmista ajankohdista. Kattilan puolella joulu onkin varattu täyteen jo muutama kuukausi sitten. Mutta varaukset elää matkan varrella ja siksi meillä onkin olemassa joulujono. Pupulan puolella tilaa löytyy vielä muutamalle puuppelehtijalle jouluksi. Ennen ja jälkeen joulua tilaa on vielä sekä Kattilassa, että Pupulassa. 

Meiltä kysytään usein, saako karvanassut jaloitella Kissanpäivillä. No tottahan toki: sekä kissat, että puput pääsevät päivittäin leikkimään ja touhuamaan yleisiin tiloihin. Kissat Mummolan ja Pappalan puolelle sekä kanit Pupulaan. Tässä pieni video Pupulasta, jossa Koo-pupu vetää meille tehokkaan pallojumpan.

 

Kissanpäivillä käy säännöllisesti eläintenhoitajaksi opiskelevia harjoittelijoita eri oppilaitoksista. Tänään yksi harjoittelijoistamme, Riia Kurvinen (kuvassa vasemmalla), suoritti kissanäytön kiitettävin arvosanoin. Tiukkoja kysymyksiä näytössä esitti opettaja Suvi Niskanen Hyriasta. Onneksi olkoon Riia!

Kissanpäivillä nautitaan ihanien eläinystävien seurasta - ihan joka päivä. Mutta karvanassut pyysivät toivottamaan kaikille hyvää eläintenpäivää (henkilökunta yhtyy toivotuksiin). Juhlapäivän kunniaksi voi käydä vaikkapa kurkkimassa kuvia Kissanpäivien syyskuun vieraista. Kuvassa Antonio -pöriläs.