Kissamummolla oli kunnia tavata taas ihania karvanassuja koko elokuun ajan. Kuvia -välilehdellä on taas muutamia kuvia söpöliineistä tekemässä tärkeitä asioita smiley

Kissamummolta kysellään säännöllisesti kissojen hampaiden hoidosta. Iloksemme voimme ilmoittaa, että valikoimiimme on tullut laadukas Oxyfresh -sarja, joista löytyy eläinlääkärien suosittelemia tuotteita hampaiden, korvien ja turkin hoitoon.

Oxyfresh –sarja sisältää tehokkaita hoitotuotteita, jotka kaikki sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Ne ovat kaikki turvallisia lemmikeille, omistajalle ja ympäristölle. Valikoimassa on helppokäyttöiset hampaidenhoitoon tarkoitetut hammasgeelit, hammassuohkeet ja juomaveteen lisättävät liuokset, jotka kaikki puhdistavat tehokkaasti kissojen ja koirien hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. Ilman harjaamista. Voiko lemmikkien hampaiden hoitaminen olla enää helpompaa? Tehokas ja hellävarainen Oxyfresh shampoo tekee koirien ja kissojen turkeista puhtaat, raikkaat ja kiiltävät. Shampoo on tiiviste, joten se on myös erittäin riittoisa käytössä. Oxyfresh korvanpuhdistaja on tehokas, alkoholiton korvanpuhdistaja, joka pitää koirien ja kissojen korvat puhtaana.

Kesä oli ihanaa aikaa myös Kissanpäivillä. Sesongin rauhoituttua Kissamummo kävi laittamassa muutamia kuvia kesävieraista iloksenne. Mukavaa lähestyvää syksyä kaikille!

Kesälomista on suoriuduttu ja katse on käännetty kohti ahertamista ja mahdollisesti myös kohti tulevia lomia. Lumi ja pakkanen ei ole ensimmäisenä mielessä, mutta moni on jo lyönyt lukkoon talvilomansa. Kattilan puolella onkin jo yli puolet tiloista varattuna jouluksi. Joten jos tiedät tarvitsevasi kisullesi hoitopaikkaa jouluksi/uudeksi vuodeksi, kannattaa tehdä varaus mahdollisimman pian. Pupulan puolella on myös tiedossa aikamoista sutinaa, mutta tilaa löytyy vielä.

 

Hopea ja Royal halusivat tulla toivottamaan (Kissanpäivien väen kanssa) hyvää juhannusta kaikille!