Ollaan istuttu tässä Kissamummon kanssa palaverissa miettimässä mitä toimenpiteitä tämä kauhea korona nyt syksyllä aiheuttaa. Siinä tuli sitten joulu puheeksi. Kissanpäiville on tulossa jouluksi paljon mukavia kissakavereita. Itse asiassa suurin osa tiloista on jo varattuna. Eli jos tarvitset kisuillesi tai pupuillesi hoitopaikkaa jouluksi, kannattaa olla pian yhteydessä. Ennen ja jälkeen joulun on kyllä hyvin tilaa.

Me täällä kotikonttorilla katsellaan Puten kanssa päivittäin miten hauskan näköisiä kavereita Kissanpäivillä on käynyt. Otettiin kuvista vähän mallia lelujen käsittelyssä kun saatiin tänne meille samoja leluja mitä hoitolassakin on. Ens kerralla tehdään kuulemma lelutilaus yhdessä. Vihdoinkin alkaa Kissamummon koulutus tepsiä.

 

 

Kun Kissanpäivien Laaduntarkkailutiimi on näin korona-aikaan joutunut etätöihin, vaadin Kissamummolta työtilan, jossa ergonomia on otettu huomioon. Ei sitä näin 26-vuotiaana viitsi istua missä sattuu. No nyt olen vihdoinkin saanut uuden työtilan. Kuten kuvasta näkyy, työhuoneessani on hyvä tehdä töitä ja pää pursuaa uusia ideoita. Katselin myös Kissanpäivien varaustilannetta ja näyttää siltä että syyslomaviikolle löytyy vielä muutamia tiloja vapaana. Joulunaika on alkanut myös täyttyä, joten kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Nyt ajattelin ottaa pienet tirsat uudessa työhuoneessani. Kauniita unia!

 

No mutta hei karvattomat kaverit! 

En ole ehtinyt pitkään aikaan kirjoittelemaan kun on ollut kaikenlaisia kiireitä... On ollut joku ihme korona ja tuntuu, että kaikki on ihan sekaisin sen takia. Onneksi pääsin sentään maalle käymään ja tekemään kissojen juttuja. Se on meinaan tässä kypsässä 26 vuoden iässä aika tärkeää. Tyttöystäväkin oli mukana, mutta alko vähän hermostuttaa kun se juoksi koko ajan perässä kyttäämässä mitä teen. Pitäis varmaan rakentaa semmonen man cave missä sais olla rauhassa naisihailijoilta.

Nyt olen kuitenkin takaisin kaupungissa hoitamassa Kissanpäivien laaduntarkkailua. Pisti tuossa silmään, että lokakuussa on monilla syysloma ja sen huomaa myös varaustilanteessa. Lokakuussa on toistaiseksi ihan hyvin tilaa, mutta kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä koska erityisesti viikot 41-42 on alkaneet täyttyä. 

Itse ajattelin viettää syysloman torkkuen ja rentoutuen. On tämä laaduntarkkailu meinaan aika rankkaa hommaa!

Tulin tässä vaan kertomaan pari juttua… Kissanpäivien laaduntarkkailutiimikin on lomautettu koronaviruksen takia ja olemme kuulemma vielä kotikaranteenissakin vaikkei tää nyt meitä varsinaisesti koskekaan. Mutta Kissamummo kertoi, että koska melkein kaikki ihmiset on kotona omien rakkaiden karvanassujensa kanssa, Kissanpäivillä on nyt tilaa. Vaikka asukkaita olisi yksi, hänet hoidetaan tietenkin suurella rakkaudella kuten tähänkin asti. Eli toiminta jatkuu normaalisti (tavallistakin tarkemmalla hygieniatasolla). Mutta tästä kaikesta meille tuli mieleen pari juttua:

  1. Kissamummo haluaa auttaa tässä tilanteessa erityisesti hoitohenkilökuntaa. Voi olla, että työtaakka tulee lähiaikoina kasvamaan äärimmäisen rankaksi ja päivät pitkiksi. Mikäli oman kisun, kanin, marsun yms. pikkuisen kaverin pitkät yksinolot kotona huolettaa, Kissanpäivät tarjoaa hoitopaikkaa heille puoleen hintaan kesäkuun 15. päivään saakka.
  2. Ja koska Kissanpäivät, kuten kaikki muutkin palvelualan yritykset, tulee taistelemaan olemassaolostaan, myymme lahjakortteja, joita voi hyödyntää myöhemmin oman karvanassun hoitoon tai antaa lahjaksi jollekin sitä tarvitsevalle – esimerkiksi sairaanhoitajalle tai muuten tärkeää työtä tekevälle tai riskiryhmään kuuluvalle. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sellaisen saa laittamalla viestiä Kissamummolle Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ei mulla nyt tällä kertaa muuta. Voimia kaikille ja kiitos avustasi!

t. Jylppy, laaduntarkkailutiimin pomo (kesällä 26 v.)

 

Voi että... Kissamummo on teettänyt teknisiä päivityksiä nettisivuille, joten en ole päässyt kertomaan kuulumisia pitkään aikaan. Halusin vaan tulla kertomaan, että täytin joulukuussa 25,5 vuotta ja odottelen, että tyttöystävä täyttää kohta 12. Tuleepa Puttekin naisen ikään. Kissamummo sanoi, että Jylppy kiltti, sun pitäisi laittaa tämä video teille katsottavaksi. Me nimittäin pussaillaan Puten kanssa monta kertaa päivässä. Se on aika mukavaa hommaa... Joka tapauksessa haluamme kaikki toivottaa teille Oikein Hyvää Alkanutta Vuotta!