Tulosta

No voihan nenä... Me olemme Puten kanssa tosi tyytyväisiä vaikka Kissamummo (siis meidän mamma) sanoo, ettei koronassa ole mitään kivaa. No nyt marraskuussa hoitolassa on päiviä, joista kaikki varaukset on siirtyneet koronan toisen aallon takia tulevaisuuteen. Minä aion tönöttää tässä mamman sylissä aina kun on hiljainen päivä ja mamma jääkin kotiin. Tosin tarkemmin ajateltuna... en mä tätä kyllä pidemmän päälle jaksa kun pitäis saada nukkua kunnon kauneusunetkin. Eli jos haluat, että me saamme Puten kanssa nukkua päiväunet rauhassa, voit auttaa mummoa mäessä esimerkiksi ostamalla lahjakortin Kissanpäiville. Se onnistuu laittamalla viestiä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. 

Ai niin... piti kertoa vielä, että vaikka ennen joulua on hiljaista, joulu on kattilan puolella jo täynnä tiettyjen päivien osalta. Pupulassa on tällä hetkellä vielä pari paikkaa vapaana. Ja perinteiseen tyyliin Kissamummo on perustanut joulujonon. Eli jos tulee peruutuksia, Kissamummo ilmoittaa siitä heti seuraavana jonossa olevalle.

Joo ja Kissamummo käski sanoa, että jos haluaa tulla tutustumaan tiloihin tai noutamaan kissan/koiranruokaa, kannattaa sopia tapaaminen kuten tähänkin asti siltä varalta, että Kissamummo onkin kotona. Kyllä se täältä lähtee iloisesti töissä piipahtamaan pienenkin asian takia - ja minäkin saatan päästä mukaan!

P.S. Mä täytän ensi kuussa 26,5 v. Silloin juhlitaan - oli koronaa tai ei!