Tulosta

Kissanpäivät on auki joka päivä, mutta käynnit hoitolalle sovitaan aina asiakaskohtaisesti jotta voimme välttää päällekkäisyyksiä. Tiloihin saa tulla erittäin mielellään tutustumaan kunhan sovitaan ajankohdasta. Näin takaamme myös aroille asukkaille turvallisuutta luovat rauhalliset olot. Ole siis rohkeasti yhteydessä ja sovitaan aika.

Vuokra sisältää majoituksen lisäksi

kissoilla:

kaneilla ja jyrsijöillä:

Ruokinnan yksityiskohdat sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Suosittelemme ottamaan lemmikeille (erityisesti kissat) mukaan jotain tuttua ja turvallista kuten oma viltti tai leluja.

Lemmikeistä otettuja valokuvia ja videoita julkaistaan Lemmikkihoitola Kissanpäivien nettisivuilla ja some-kanavissa yleisenä sisältönä ja osana mainontaa. Omistajan on mahdollista saada päivittäin kuvia lemmikistään pientä lisäkorvausta vastaan. Yksityiskohdista sovitaan varauksen yhteydessä. Yksi kuva/hoitojakso sisältyy hintaan. 

Kissoilta vaadimme voimassa olevat rokotukset (kissarutto ja kissaflunssa). Madotukset on syytä suorittaa säännöllisesti. Tämä on erittäin tärkeää, koska eläinhoitola ei vastaa tarttuvista taudeista. 

Jotta voimme taata mahdollisimman hyvän hoitotason, eläinhoitolalla on oikeus tarvittaessa viedä lemmikki eläinlääkäriin omistajan kustannuksella. Lemmikin omistaja vastaa eläimen sairauteen liittyvistä hoitokuluista. Jos tarve eläinlääkärihoitoon ilmenee, otamme omistajaan välittömästi yhteyttä. Mikäli emme tavoita omistajaa, otamme yhteyden varahenkilöön.

Hoito- ja mahdolliset muut kulut tulee maksaa eläinhoitolalle viimeistään eläintä noudettaessa. Mikäli eläintä ei noudeta sovittuna aikana muistutuksesta huolimatta, voidaan katsoa että omistaja on jättänyt eläimen heitteille. Tällaisissa tapauksissa eläin toimitetaan viimekädessä löytöeläintaloon. Eläin luovutetaan omistajalle kun hoito- ja mahdolliset muut kulut on maksettu.

Mikäli hoidon joutuu perumaan, sen voi tehdä veloituksetta mikäli se tehdään viimeistään 2 viikkoa ennen hioitjakson alkua. Sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 30% peruutetun hoitojakson hinnasta. 

Lemmikkihoitola Kissanpäivät säilyttää ja käsittelee hoitosopimukseen täytettyjä asiakastietoja lainmukaisesti, asianmukaisesti ja asiakkaan kannalta läpinäkyvästi. 

Muissa asioissa noudatetaan voimassaolevaa lainsäädäntöä.