No mutta hei kaikille! 

Laaduntarkkailutiimi tarkisti tänään Kissanpäivien varauskirjan ja totesi, että syyslomaviikolla olisi vielä tilaa. Me aiomme kyllä lomailla sen viikon, mutta Kissamummo on patistettu töihin. Eihän se passaa, että palvelija löhöilee isäntiensä kanssa! Siitä tulikin mieleen, että taidan painua Puten kanssa kauneusunille. Nähdään karvattomat kaverit!

Nonni... sitä oltiin monta kuukautta maalla nauttimassa terveellisestä maalaiselämästä. Mamma kävi hakemassa meidät pari päivää sitten takaisin kaupunkiin. Ei tää nyt oikein pärjää mallaismeinigille, kun vessaankin pitää jonottaa. Katsokaa vaikka itse!

 

Niin, siis onnea minulle. Täytän kuulemma tänään 25 vuotta. Eihän se ole ikä eikä mikään. Olen täällä maalla lomailemassa ja tekemässä kissojen juttuja. Se (ja mukava tyttöystävä) pitää kuulkaa kissan virkeänä. Paljon unta, myyränmetsästystä, kilpailijoiden jahtaamista ja yleistä löllöttelyä. Hyvää minun syntymäpäivää myös teille!

Katsokaas karvattomat kaverit, miten mukavaa voi maalla olla. Ollaan Puten kanssa edelleen putkiremonttia paossa täällä luonnon rauhassa. Ei pöllömpää. Lämmintä ja aurinkoa riittää. Palvelu pelaa hienosti ja noutoruokaa voi hakea pihalta (myyriä ja hiiriä). En kyllä ymmärrä miksi Kissamummo höpöttää jostain matokuurista (yök!).

Muistakaahan nautiskella alkavasta kesästä!

 

Kissanpäivien laaduntarkkailutiimin Jylppy ja Putte käskivät kertomaan, että heillä on ihan mahdottoman hauskaa maalla. Meillä voisi kuulemma olla kotona putkiremontti useamminkin. Kissamummo ei ole ihan samaa mieltä asiasta...

No onneksi Kissamummolla on ihania karvaisia lomalaisia Kissanpäivillä. Ja kuten kuvasta näkyy, Bella -söpöliini ennustaa, että tänä vuonna on hieno vappusää. Tähän ennustukseen on mukava uskoa.

Joten OIKEIN HYVÄÄ VAPPUA KAIKILLE!!!