Voi että... Kissamummo on teettänyt teknisiä päivityksiä nettisivuille, joten en ole päässyt kertomaan kuulumisia pitkään aikaan. Halusin vaan tulla kertomaan, että täytin joulukuussa 25,5 vuotta ja odottelen, että tyttöystävä täyttää kohta 12. Tuleepa Puttekin naisen ikään. Kissamummo sanoi, että Jylppy kiltti, sun pitäisi laittaa tämä video teille katsottavaksi. Me nimittäin pussaillaan Puten kanssa monta kertaa päivässä. Se on aika mukavaa hommaa... Joka tapauksessa haluamme kaikki toivottaa teille Oikein Hyvää Alkanutta Vuotta!

No mutta hei kaikille! 

Laaduntarkkailutiimi tarkisti tänään Kissanpäivien varauskirjan ja totesi, että syyslomaviikolla olisi vielä tilaa. Me aiomme kyllä lomailla sen viikon, mutta Kissamummo on patistettu töihin. Eihän se passaa, että palvelija löhöilee isäntiensä kanssa! Siitä tulikin mieleen, että taidan painua Puten kanssa kauneusunille. Nähdään karvattomat kaverit!

Nonni... sitä oltiin monta kuukautta maalla nauttimassa terveellisestä maalaiselämästä. Mamma kävi hakemassa meidät pari päivää sitten takaisin kaupunkiin. Ei tää nyt oikein pärjää mallaismeinigille, kun vessaankin pitää jonottaa. Katsokaa vaikka itse!

 

Niin, siis onnea minulle. Täytän kuulemma tänään 25 vuotta. Eihän se ole ikä eikä mikään. Olen täällä maalla lomailemassa ja tekemässä kissojen juttuja. Se (ja mukava tyttöystävä) pitää kuulkaa kissan virkeänä. Paljon unta, myyränmetsästystä, kilpailijoiden jahtaamista ja yleistä löllöttelyä. Hyvää minun syntymäpäivää myös teille!

Katsokaas karvattomat kaverit, miten mukavaa voi maalla olla. Ollaan Puten kanssa edelleen putkiremonttia paossa täällä luonnon rauhassa. Ei pöllömpää. Lämmintä ja aurinkoa riittää. Palvelu pelaa hienosti ja noutoruokaa voi hakea pihalta (myyriä ja hiiriä). En kyllä ymmärrä miksi Kissamummo höpöttää jostain matokuurista (yök!).

Muistakaahan nautiskella alkavasta kesästä!