Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuvaamme ihanien asukkaidemme Kissanpäivä -lomailuista paljon kuvia ja videoita ja tuomme niitä ihmisten iloksi myös nettisivuillemme ja Facebookiin. Täältä pääset siis kurkkaamaan mitä kaikkea lemmikkivieraamme keksivät.

Julkaisemme täällä myös parhaita paloja päivittäisistä Facebook -kuvistamme ja joitain aikaisemmin julkaisemattomiakin on eksynyt mukaan kuvagallerioihin.

Toukokuun ihanat vierailijat toivat Kissanpäivien väelle taas paljon iloa ja hyvää mieltä. Tässä muutamia hetkiä ikuistettuna. 

Huhtikuussa Kissanpäivillä saatiin nauttia vanhoista tutuista ja uusista karvaisista (ja karvattomista) kavereista. Tässä muutama kuva mussukoista iloksenne. 

 

Alkuvuoden aikana Kissanpäivillä on käynyt vierailemassa mm. tällaisia söpöliinejä. 

/56

 

Kissanpäivillä pyritään järjestämään jokaiselle eläimelle juuri hänelle mahdollisimman mukava ilmapiiri kodinomaisessa ympäristössä. Tämä siksi, että jokainen lemmikki on erilainen, kiinnostuksen kohteet vaihetelee ja joskus vaan on parempi päivä kuin eilen - ihan kuten meilä ihmisilläkin.  Oletko muuten koskaan miettinyt miten erilaisia kasvonpiirteitä ja luonteita karvaisista (ja karvattomista) kissakavereista löytyy?! 


Osa kissoista on hyvin energisiä ja vaativat paljon liikuntaa ja aktiviteettejä. Pidämmekin huolen, että kaikki pääsevät päivittäin kuluttamaan ylimääräisiä energioita Mummolan puolelle. Joillekin se tarkoittaa leikkimistä ja riehumista, toisille taas osallistuminen Kissamummon työskentelyyn on huippuhauskaa.  


Välillä on kuitenkin kiva ottaa levon kannalta muuallakin kuin omassa huoneessa. Tällöin tullaan Mummolaan ottamaan rennosti. Siellähän on lukuisia paikkoja, jossa voi vaikka ottaa tirsat - tai jos halipula iskee, Kissamummon syliin saa aina tulla löllöttelemään. 


Monille on myös tosi jännää tutustua kanssa-asujiin turvallisesti lasiovien läpi. Mummolaan päästetään aina vain yhden kissatalouden kissat kerrallaan, mutta lasin läpi on syntynyt paljon hyviä kaverisuhteita ja jopa ihastumisia. 

Arvioinnit: /5 ( Ääntä)
/11

 

Mutta annetaan kissojen itse kertoa, miten he ovat viihtyneet Kissanpäivillä.