Tammikuu tuli ja meni ja sen mukana Kissamummo tapasi taas paljon ihania karvanassuja. Pääset tutustumaan vieraidemme kuviin täältä. 

Asiakkaamme odottelevat jo kovasti tulevia lomia. Sen huomaa varauskalenterin täyttymisestä. Monen karvanassun palvelija onkin varannut paikan hiihtolomaviikolle, pääsiäiseksi ja juhannukseksikin. Hiihtolomaviikolle ja pääsiäisen tienoille löytyy kuitenkin vielä muutamia hajapaikkoja. Eli jos tiedät lemmikkisi tarvitsevasi hoitopaikkaa, kannattaa olla yhteydessä pian.

Teille, jotka ette ole vielä palveluitamme käyttäneet, tässä pieni video kertomaan millaista meillä täällä on. Siinä uudet kaverukset Dante ja Bruno vauhdissa yhdessä monista leikkihetkistään. Pojan palleroista tuli hyvät kaverit lomansa aikana.

 

Kissamummon joulukuuta oli riemastuttamassa monenlaista vipeltäjää. Kuvia näistä ihanista ipanoista löydät päivitetystä kuvagalleriastamme

Marraskuussa vieraanamme oli taas aivan ihania karvanassuja (ja karvattomiakin). Kuvia -osiossa voi käydä kurkkaamassa mitä nöpönenut on täällä touhunneet.

Kissanpäivillä on ollut viime aikoina kiirusta laajennuksen rakentamisen kanssa. Tästä johtuen lokakuun kuvia ihanista asukkaistamme julkaistaan vasta nyt. Mukana taas muutamia otoksia, joita ei ole nähty Facebookissa tai Instagramissa. Tässä kuvassa Kaapo näyttää, miten rennosti asiat voi ottaa.