Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuvaamme ihanien asukkaidemme Kissanpäivä -lomailuista paljon kuvia ja videoita ja tuomme niitä ihmisten iloksi myös nettisivuillemme ja Facebookiin. Täältä pääset siis kurkkaamaan mitä kaikkea lemmikkivieraamme keksivät.

Julkaisemme täällä myös parhaita paloja päivittäisistä Facebook -kuvistamme ja joitain aikaisemmin julkaisemattomiakin on eksynyt mukaan kuvagallerioihin.

Kesäkuussa päästiin taas hiljalleen liikkumaan ja se näkyi myös Kissanpäivillä. Juhannuksesta alkaen kaikki tilat oli täynnä ja pääsimme tutustumaan moneen uuteen karvanassuun ja jatkamaan juttuja vanhojen tuttujen kanssa. 

Toukokuussa tuskailtiin edelleen pitkittynyttä koronatilannetta mutta ihanien asiakkaidemme avulla toimintamme jatkui normaalisti epävarmuudenkin keskellä. 

Huhtikuussa jännitettiin miten pahaa jälkeä korona saakaan aikaan. Mutta onneksi Kissamummolla oli koko ajan joku kaveri täällä ilonaan ja olimme auki normaalisti. 

Maaliskuu toi mukanaan koronan, joka alkoi muuttaa kaikkien arkea. Kissanpäivillä pidettiin kuitenkin hauskaa karvanassujen kanssa. Eläimet aistivat ihmisten ahdistuksen ja alkavat helposti oireilla itsekin. Siksi Kissanpäivillä pidetään rutiinit normaalina ja turvallisina kuten normaaliaikaankin. 

Helmikuussa Kissamummo tapasi ilokseen paljon vanhoja tuttuja ja uusia tuttavuuksia sekä Pupulassa, että Kattilassa.