Kissamummo ei ole ehtinyt pitkään aikaan tekemään sisältöpäivityksiä, koska kesän aikana ilonamme on ollut valtava määrä ihania karvanassuja. Kissanpäivillä eläinten hyvinvointi menee kaiken muun edelle joten päivitykset on saaneet odottaa. Nyt varataan seuraavia sesonkeja (syys-, joulu- ja hiihtoloma) ja päästään taas kertomaan mitä tänne kuuluu. 

Tuoreimpana uutisena on Kissanpäivien laaduntarkkailutiimin pomosta Kissafani -lehteen tehty juttu. Mahtaakohan Jylppy tosiaan olla Suomen vanhin elossa oleva kissa (27 v.)? Niin tai näin, Kissamummo meinasi haljeta ylpeydestä kun luki Jylpyn tarinan lehdestä.

Hyvää Vappua! Toivottaa Pupulassa puuppelehtiva Reino-tyttö sekä Kissanpäivien väki. Kurkista Reinon video tästä.

 

Uusimmassa Kissafani -lehdessä on aukeaman juttu Kissanpäivistä. Ihana alkuvuodesta edesmennyt vakiokävijämme Puti-pumpula pääsi vielä "pr-hommiin" jutun isossa kuvassa.

Koronarajoitukset on iskeneet taas erittäin rajusti lemmikkihoitoloihin peruen miltei kaikki kevään varaukset. Kissamummo onkin ehtinyt käydä välillä luennoimassa Taitotalossa eläinalan opiskelijoille. Pandemiasta johtuen Kissanpäivillä löytyy nyt hyvin tilaa pikkuisille karvanassuille. 

Mikäli hoitotarvetta ei juuri nyt ole, voit myös auttaa meitä selviämään pahimman yli tekemällä ostoksia verkkokaupassamme tai ostamalla lahjakortin, jonka voi sitten hyödyntää, kun tarvetta taas on. Eiköhän pahin ole takana juhannukseen mennessä. Käytännössä asia käy laittamalla sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sydämellinen kiitos avusta!

Ystävällisesti, Kissamummo smiley

Vaikka koronatilanne on iskenyt viimeisten käänteiden ja rajoitusten myötä vähintään yhtä pahasti kuin viime keväänä, helmikuussa elettiin vielä suht normaalia aikaa ja Kissamummon ilona oli monta ihanaa karvanassua. Käy kurkkaamassa vieraiden kuvia. Videoita löytyy FB-sivuiltamme ja youtube -kanavaltamme jonne tulee koko ajan lisää materiaalia.