Lokakuun alussa ilmestyneessä Taloustaito -lehdessä oli iso artikkeli lemmikinhoitovaihdoehdoista. Mukavassa artikkelissa kerrottiin kissahoitoloista Kissanpäivien kautta. Lyhennetty artikkeli on luettavissa Taloustaidon nettisivuilta.

Tänään on puolestaan julkaistu Laajasalon opiston opiskelijoiden toissapäivänä kuvaama video Kissanpäivistä. Hyvin on opit menneet perille kun katsoo lopputulosta vai mitä? 

Eläintenviikon teemana on tänä vuonna Arvokas kissa. Tavoitteena on kiinnittää huomiota kissan arvoon, hyvinvointiin ja hyvään kohteluun. Erinomainen teema! Syyskuun vieraamme ovat asiasta aivan samaa mieltä!

Elokuussa vierainamme oli monta ihanaa nöpönenua. Tässä muutamia kuvia kertomaan mitä kaikkea Kissanpäivillä touhuttiin. 

Koronasta huolimatta Kissamummo on onnekseen saanut iloita karvaisten vieraittemme seurasta koko kesän. Täältä löytyy ihanien lomalaisten kuvia iloksenne. 

Kesä- ja heinäkuussa Kissanpäivillä on vanhaan malliin ollut todella kiire, josta Kissamummo on todella onnellinen ja kiitollinen! Täältä pääset katsomaan kuvia kesäkuun vieraista.